Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.08.04. 16:06 fl_ora

Augusztus hónap ékköve: Peridot

Címkék: blog pandora ékszer Címkék mycatwalk

Kisebb koromban az általános iskolánkba mindig jöttek kristályos bácsik/nénikm akik a különböző ásványok hatásairól meséltek. Ezekhez az előadásokhoz hozzátartozott, hogy megtudhattuk, hogy melyik csillagjegyhez milyen ásvány tartozik.

A Pandora nevű ékszermárka is valami hasonlóval rukkolt elő. Nézzük csak az augusztus hónap ékkövét:

Peridot – a smaragd testvére, a féltékenység és az irigység elűzője

 

Kleopátra kedvenc ékköve sikert, szerencsét és békét nyújt viselőjének. A leggyakrabban a frissen nyírt fűre emlékeztető színe enyhülést hoz a hőségben, és tökéletes kiegészítője bármelyik lenge nyári öltözetnek, így nem csoda, hogy az egyik legmelegebb hónap képviselője.

Szeretetet, barátságot és boldogságot ad, miközben csillapítja a zöld színnel gyakran azonosított negatív tulajdonságokat, mint a haragtartást, a féltékenységet, valamint az irigységet.

Az egyiptomiak a „Nap köveként” ismerték. A hawaii mítoszok Pele istennő könnycseppének, míg az ókori rómaiak ragyogó és örök zöld színe miatt az „Éjszaka smaragdjának” tulajdonították.

Igen ősi ékkő, mely a közelmúltban kezdte el újabb hódítását. Színe a benne található vastartalomtól függően a világos almazöldtől kezdve egészen az olajzöldig felfedezhető. Nagyon hasonló a smaragdhoz, ezért feltételezések szerint több történelmi hagyatékban tévesen, egyéb ékkővel összekeverve használták fel.

Keresse meg saját születéskő gyűrűjét, viselje egyedül vagy más pozitív energiát sugárzó PANDORA születéskő gyűrűvel!

Moments_064.pngperidot_ring.jpgMoments_280.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr414695593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.