Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.08.10. 10:14 fl_ora

Táskák bűvöletében

Címkék: blog táska fashion mango bag stradivarius mycatwalk

Melyik divatrajongó nem szeretne egy Louis Vuittont? Vagy valami éppen aktuális csilivili clutch-ot? De persze nem biztos, hogy anyagilag úgy állunk, hogy ezt megengedhetnénk magunknak. A múltkor táska pakolás közben rájöttem, hogy önkéntelenül is arra figyeltem idáig, hogy olyan táskáim legyenek, amelyeket sokáig tudok felhasználni és szinte mindenhez mennek! (Persze lehet, hogy anyum keze is benne van a dologban. :)) Nézzük, hogy milyen táskát érdemes is választani.

I. Hétköznapokra

Nem mondom, hogy egy táskával mindent elintézünk, főleg, hogy ha sok fajta cipőnk van. Két különböző alapszínű táskával viszont tökéletesen hódíthatunk. Egy fekete az oké. Sokan már itt megállnak, hogy egy ilyen darabbal bárhol bármikor arathatunk. De egy barna szereléshez illik inkább egy barna táskát használni. Emellett egy kék táska is jól jöhet, vagy egy szürke, amelyek még egy kis változatosságot hozhatnak.

Formailag inkább már az egyén stílusa/személyisége játszik nagy szerepet. Vannak, akik a mindent beledobós táskák hívei, de akik szeretik kicsit rendezettebben tartani a dolgaikat, azok inkább egy szögletesebb táskát vegyenek. (+1: Ha nagyon szereted a rendet érdemes lesz egy táskarendezőt is beszerezned: http://www.grando.hu/noi-taska-rendezo-szett-kangaroo-keeper-1492654998)

73601076_63.jpg73601049_02.jpg

II. Különleges alkalmakra

Mindenhol clutchokat látok. Egyik csillog, a másikat fél óráig tart kinyitni, a harmadik meg túl nehéz. Legalábbis általában én ilyenekkel találkozom. :) De persze szembe jönnek velem a tökéletesek is néha napján. Ha szeretnénk egy igazi kis party táskát, akkor arra ügyeljünk, hogy passzoljon a cipőhöz, amit általában a bulikon viselünk, ezzel elkerülhetjük, hogy egy olyan táskánk legyen, ami szuperül néz ki, de sosem tudjuk használni. Érdemes pántos darabba befektetni, ha éppen kézi táskaként használnánk, akkor egyszerűen gyűrjük bele pántot  a táskába, ha viszont már megyünk hazafelé, akkor tegyük keresztbe csökkentve az esélyt, hogy bárki kirántja a kezünkből.

image1xl.jpg24C06BBLK_large.jpg

Persze ez nem aranyszabály, csak hogy ha bajban lennél, hogy milyen táskát is vegyél ahhoz, hogy időt álló darabra lelj, jó tanács tud lenni. Ha pedig úgy érzed, hogy meg vannak a legszebb darabok, akkor itt az idő, hogy egy kicsit elerezd magad, és legközelebb valami különlegeset vegyél! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr894704948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.