Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.08.27. 15:14 fl_ora

Parndorf Designer Outlet: Megéri kiutazni?

Címkék: blog vásárlás fashion shopping parndorf

Életembe már másodszor sikerült eljutnom Parndorfba, a világhíres outletbe. Hogyan is képzeltem el korábban? Mint egy turkálót körülbelül. Hegyén-hátán ruhák egy kis kínai ruha szaggal megspékelve. Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Szinte mindenből van méret, az eladók kedvesek (sok magyar van), s a ruhák nem leselejtezettek. Nincs kiesve gomb, nincs leszakadva a fél ujja (sajnos láttam már ilyet outletben). Mondhatnánk úgyis, hogy olyan mint rendesen a boltban. De persze mégsem! A kínálat persze nem olyan nagy, illetve a limitált darabok megkaparintása szinte esélytelen, de nem kis pénzt lehet megspórolni azzal, ha itt vásárolunk.

Kép 015.jpg

Kezdjük azzal, hogy nem túl jó egyedül kimenni: egy-két segítő barátnőt vagy anyukát érdemes magunkkal vinni, akik segítenek dönteni, illetve a benzinköltség is sokkal jobban eloszlik. S a másik: SPÓROLNI ELŐTTE! Ha láttál egy cuki szoknyát a H&M-ben ne vedd meg még, majd csak ha hazajöttél, mivel lehet, hogy abból a 10 ezresből valami szebbet is tudsz venni, akár egy dizájner darabot! Fontos, hogy nyitásra menjünk, ami ha jól emlékszem kilenckor van, így mindent alaposan meg tudunk nézni, és egy ebéd is belefér az időbe (szeptembertől kilencig lesznek nyitva a boltok, nem hatig). Már előtte érdemes átgondolni, hogy melyik üzletek érdekelnek minket, és térképpel felszerelkezve "tervezzük meg" a shoppingtúrát. 

Van pár üzlet ahova mindenképpen be kell menni. Ilyen a The Body Shop, ahol kedvenc testvajunkért 5000 forint helyett 3000 forintért (pontosan 10 euro, így az árfolyamtól függ) juthatunk hozzá. Így akár egy évre előre bevásárolhatunk arcra, testre való kencéket. Mellette levő The Cosmetics Company Store-t MAC, Estée Lauder és Clinique rajongóknak ajánlom, szintén bolti ár alatt kaphatunk alapozókat, krémeket, parfümöket és hasonló szépségeket. Beauty vonalon maradva, ha parfümre vágynánk vagy Lancome márkájú cuccokra, akkor a Parfumerie Alina-t keressétek. Itt is olcsóbbak a parfümök, de sajnos nem verik a reptéri árakat (legalábbis ahogy láttam).

Ha már Designer Outletről van szó, akkor folytassuk a a dizájner vonallal. Olcsóbban vásárolhatunk Burberry-t, Pradat, Guccit, Michael Korst, Furlát, Calvin Kleint és még sok más márkát. Konkrétan 20 euroért vettem bugyit és melltartót a Calvin Kleinban, egy Intimissimi fehérnemű szerintem drágább ennél. De persze ne gondoljunk rögtön arra, hogy mindent poton pénzért kapunk meg. Egy dizájner táskáért sok pénzt kérnek el, de olcsóbb, mint a boltban!

Olcsóbb boltokat is találunk, például a Vero Moda (ami sajnos megszűnt Magyarországon :(), Only, Mango, illetve sport cuccokat is vásárolhatunk (100 euros Reebok futócipő 50 euroért szerintem elég jó:)). Ami csalódás volt, hogy a Nikeban és a Reebokban nem árultak sportmelltartót... Belefér.

Összességében én nem bántam meg már másodszorra sem, hogy elmentünk. S szerintem még a téli szezonban egyszer kimegyünk. Az már mindenki másnak a szíve joga (meg persze pénztárcáé), hogy kidob-e 40 ezret egy szuper táskáért. S persze úgy érdemes kimenni, hogy nagyon bevásárolunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr74735163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.