Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.08.31. 20:10 fl_ora

MAC szeptemberi újdonságok + kollekció bemutató

Címkék: mac blog smink szeptember mycatwalk styleseeker cremesheen + pearl office hours face and body

Most szeptemberben megannyi újdonsággal lepett meg minket a MAC. Nem egészen négy kollekciót tudhatunk magunkénak így az ősz kezdetén. Nem igazán követtem most a MAC újdonságait, de a tegnapi rendezvényen az Alleeban én is megcsodálhattam. Egy szájfény és egy rúzs jött is velem a Styleseeker kollekcióból.

Kép 040.jpg

Az Office Hours a dolgozó nőknek készült, akik nem érnek rá folyton a sminkjüket igazítani, így reggel feltéve ezek a termékek a helyükön maradnak estig. A kollekción belül szájfényeket, pirosítókat, illetve szemhéjfestékeket találunk.

OfficeHours_Ambient_72.jpg

A Cremesheen + Pearl kollekció csillogó rúzsokat és szájfényeket tartalmaz, míg az igazi őszi hangulatú Styleseeker kollekció keretein belül szemhéjpúderduókat, rúzsokat, pirosítókat, szájfényeket, körömlakkokat, fluidlineokat kaphatunk kézhez.

Cremesheen_Pearl_Lineup_72.jpgStyleseeker_Ambient_72.jpg

A MAC egyik legnépszerűbb alapozóját a Face and Body-t ezentúl kisebb kiszerelésben is elérhetitek, emellett pedig ebben a kollekcióban préselt pigmenteket és úgy nevezett Pro Sculpting krémet is vásárolhatunk. Az utóbbit használhatjuk arcunkra, szemünkre, illetve az ajkunkra is.

faceandbody3.jpg

És most néhány szó magáról a sminkbemutatóról! Kicsit olyan egy ilyen "előadás", mintha a backstagebe pillantanánk be. Nyugodtan kérdezhetünk, illetve a sminkesek folyamatosan mondják, hogy mit is csinálnak, illetve az adott trendet hogyan is építhetjük be a mindennapjainkba. Az Office Hours (bal oldal), illetve a Styleseeker kollekciót (jobb oldal) elevenítették meg nekünk a trénerek (az egyik nem magyar volt, talán Norvégiából repült ide hozzánk :)). Majd a bemutató után, mi magunk is kipróbálhattuk őket, illetve a Douglas manikűrösei ki is festették a körmeinket MAC lakkokkal. Nagyon jól éreztem magam (és szerintem mindenki más is).

Kép 041.jpgKép 042.jpg

Plusz egy Outfit kép, hogy miben is mentem :) Semmi extra, kényelmesen öltözködtem fel inkább. :)

Kép 037.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr104744558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.