Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.10.08. 19:29 fl_ora

Marie Claire Fashion Days Október 5-7. 2012

Címkék: use unused konsanszky ahn tuan nubu dora abodi marie claire fashion days kepp showroom dora mojzes kata szegedi daniel benus nora sarman

Pénteken én is részt vettem a Marie Claire Fashion Days zárt körű szakmai napján. Mind pozitív, s mind negatív dolgokat is tapasztaltam, de mindent összevetve azt kell, hogy mondjam, hogy közel nemzetközi színvonalú eseményt sikerült rendezni a VAM Design Centerben.

Az estét Szűcs Péter nyitotta meg, majd Marozsán Erikát is láthattuk, mint konferanszié. Az egész "produkció", amit ott láthattunk, maradjunk annyiban, hogy nem úgy éreztem magam, mint hogy ha egy nagyszabású divatbemutatón ülnék. De persze, semmi sem tökéletes.

A bemutatók után egy kis állófogadásra invitáltak meg minket a szervezők, majd lassanként néhány tervezőt és kifutón felvonuló hírességet is láthattunk felbukkanni. De nézzük csak a bemutatókat:

 Az idei érdekesség a lebegő színpad mellett még a kifutón megjelenő hírességek voltak, így olyan neves embereket láthattunk felvonulni a magyar tervezők ruháiban, mint Pásztor Anna, Szekeres Nóra, Muri Enikő vagy Keveházi Krisztina.

Képek forrása: Fashiontime

Anh Tuan:

A tervező idén igazán hordható darabokat tervezett a divatrajongók számára. A legdominánsabb darabok közé a testhez simuló bőrruhákat sorolnám, de emellett helyet kapott a kasmír és a selyem is. S persze nem szabad megfeledkeznünk Ahn Tuan táskáiról sem: idén is karakteres, igazán részletgazdag darabokat láthattunk.

ahntuan1.jpgahntuan2.jpgahntuan3.jpg

Daniel Benus:

A tervezés során leginkább a katonás, férfias stílus került előtérbe, így a sötét színek domináltak. Szeretném, ha minden fiú olyan pulcsit hordana, mint a második képen! <3

danielbenus1.jpgdanielbenus2.jpgdanielbenus3.jpg

Dora Abodi:

Már többször számoltam be nektek Abodi Dóra kollekcióiról, mint egyik kedvencemről. Idén a "réteges" öltözködést használta a kollekciójában: tollat, műszőrmét kevert klasszikus anyagokkal, ezzel pedig egy igazán izgalmas, színes kollekciót hozott létre.

doraabodi1.jpgdoraabodi2.jpgdoraabodi3.jpg

Dóra Mojzes:

A kollekciót a Prometheus című film inspirálta, illetve a különböző lények adták az ihletet a tervezőnőnek. Az alapmotívum a fekete volt, amelyre különféle zöldes, illetve metálos narancs anyagok kerültek.

doramojzes1.jpgdoramojzes2.jpgdoramojzes3.jpg

Kata Szegedi:

A rock and roll stílus jegyében született ez a kollekció, de mégis megtartotta nőies mivoltát, amellyel az egyik kedvenc kollekcióm címet sikerült elnyernie. Rafinált anyagokat láthattunk, amelyek a szürke hétköznapokból tudnak kiemelni minket, anélkül, hogy hivalkodóak lennének.

kataszegedi1.jpgkataszegedi2.jpgkataszegedi3.jpg

Kepp Showroom:

Nem mondanám magam Kepp rajongónak. Inkább semleges érzéseket váltanak ki belőlem ezek a póló ruhák. A kollekció főszínei a szürke és az élénksárga, amelyek különböző geometrikus motívumokban jelennek meg.

keppshowroom1.jpgkeppshowroom2.jpgkeppshowroom3.jpg

 

Konsanszky:

Letisztult, minimalista stílust láthattunk, amely a hatvanas évekbe repített minket vissza.

konsanszky1.jpgkonsanszky2.jpgkonsanszky3.jpg

Nora Sarman:

Van az a kollekció, ami rabul ejt, de nem amiatt, mert mindennap tudnád hordani az utcán vagy mert tökéletesen beilleszthető a gardróbodba. Nem! Egyszerűen amiatt, mert megmozgat benned valamit, és meg akarod érinteni az adott ruhát/ruhákat. Fel akarod venni, és nézni, ahogy az anyag esik, ahogy a fényben előtűnnek a ruha rejtett adottságai. Na ilyen volt a Nora Sarman kollekció! :)

norasarman1.jpgnorasarman2.jpgnorasarman3.jpg

Nubu:

Szokatlan anyag- és színpárosításokkal leptek meg minket a Nubu csapata. Maszkulin stílust kedvelőknek ajánlanám!

nubu1.jpgnubu2.jpgnubu3.jpg

USE Unused:

Őszi színkavalkádot láthattunk megjeleníteni a kifutón, amelyben igazán kiemelt szerepet kapott a derék hangsúlyozása.

useunused1.jpguseunused2.jpguseunused3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr164827204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.