Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2011.03.18. 18:09 fl_ora

Glamour Women Of The Year 2011

2011. március 18. este kilenc óra: egy fantasztikus show kezdete.

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a magyar Glamour Women of The Year. S ez alkalommal online is figyelemmel lehetett követni. A közvetítés este 9 kor kezdődött, és fél órán keresztül azt lehetett látni, hogy a civilizált magyarok, milyen alkoholos vagy nem alkoholos italt rendelnek maguknak :) Személy szerint jobban mulattam volna abban a fél órában, ha mondjuk azt mutatják, hogy ki hogy pózol a glamour falnál, de már annak is örültem, hogy láthatom a gálát.

Az egész műsort Rákóczi Ferenc vezényelte, akin egy olyan szemüveg volt, amit szerintem nem kellett volna ráadni, hozzá inkább a klasszikus fekete keret passzol. Az elején Maroy Krisztina elmondott egy szép kis beszédet, én személy szerint kicsit hosszúra sikeredettnek tartottam, bár lehet, hogy ez már az izgalom miatt volt, h ki nyert, de az eseményhez nagyon is passzolt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd sorban következtek a díjak.

A Multikultúra Egyesület kapta az év társadalmi csoportja. Ebben az évben vezették be ezt a díjat itthon. A szervezet lényege a külföldön tanuló magyarok és az itthon tanuló külföldiek segítése.

Aztán egymás utána hívták ki a győzteseket: Mojzes Dóra (az év divattervezője), Lilu (az év műsorvezetője), Palvin Barbi (az év modellje), Tóth Gabi (az év énekesnője), Nikolas (a legsármosabb férfi), Gryllus Dorka (az év színésznője), Veca (a legszebb hajú sztár).

Személy szerint én Palvin Barbira vagyok a legbüszkébb. Az a lány eszméletlen! Rendesen kikupálták az biztos. És tiszteletreméltónak tartom, hogy 17 évesen nem egy mikro ruhát vett fel, amiből még a cicije is kinn van, hanem egy ízléses arany ruhát fekete leggings-sel.

Másik kedvenc modellem Fórizs Adina is sziporkázott az esten. Egyszerű fekete szettjét vörös rúzzsal dobta fel :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Gabi cipője vitte nálam "A legszebb cipő" díjat. Illetve Veca cipője is fenn van "Az akarom" listán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A műsor lebonyolítását gördülékenynek véltem, és még itthon a kép előtt nézve is elkapott a bulizhatnék :) A jelöltek videóiért pedig le a kalappal, nagyon jól megcsináltak voltak, s minden jelölt stílusát sikerült megfogni ezzel a pár másodperccel is!

A képek forrása: glamouronline.hu és hestyle.blog.hu

A Glamour oldalán nagyon sok képet találhattok még és egy összefoglaló videó is látható lesz majd!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr392750760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.