Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2011.05.09. 17:46 fl_ora

Gombold újra! Divat a magyar

Aki élt és mozgott, és ráadásul érdekli a divat, az mind ott volt tegnap a Szépművészeti Múzeum előtt már fél hat előtt. Ugyanis hatkor kezdődött a Gombold újra! divatshow.

A pályázatot még az év elején hirdették meg az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a design Terminál Nonprofit Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem jóvoltából. A célja pedig a magyar motívumok beillesztése a modern divatba volt.

Fényképezőgéppel és barátokkal felszerelkezve indultam el, majd negyed hatkor egy iszonyat nagy tömegbe ütköztünk. Gyors fejszámolás után úgy tűnt, hogy a 450 fős terembe, ha jól lavírozunk, akkor pont be tudunk csusszanni. Hát miután olyan 90 embert beengedtek egy komoly beállású egy intéssel jelezte, hogy nem férnek be többen, így a 'nép' jócskán több, mint a fele kinn rekedt.

Ekkor hirtelen az ott lévők fele elment, így azok akik úgy döntöttek, hogy maradnak, és megpróbálják állva, a hidegben végig nézni a műsort előrébb tudtak menni. Így az első sorba sikerült állnom! :) Már nagyban ment az egész, amikor egyszer csak az egyik nem túl kedves arcú biztonságis hátrébb tessékelt minket azért, hogy a fémkerítéstől fél méterre egy szalagot rakjanak, és amögé álljunk. Na ezen kicsit fenn akadtam, hiszen nem úgy néztünk ki, mint akik be akarnak törni, hogy ülve nézhessék.

Körülbelül a háromnegyedét láttam a shownak, mivel annyira fáztam, hogy konkrétan már remegtem, szóval gyorsan kerestünk egy kávézót, hogy felmelegedhessünk. S most egy kis "reklám" kávéimádóknak: ha California Coffee Companyben jártok, akkor szedre málnás kávét igyatok, mert ISTENI!!! :)

Most pedig következzen a győztes kollekció, amit Mihalik Enikő fog viselni, akit nem mellesleg a divat nagykövetévé választották meg az este folyamán. A győztes Gyöngyösi Renáta Metallic-Folklór kollekciója volt, ami tényleg az est fény pontja volt, és megérdemelte a győzelmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S íme egy kis válogatás az én kedvenceim közül, bár valójában mindegyik megállta a helyét, és iszonyatosan tetszettek az ötletek! (Főleg a mezítlábas modellek :)) Nálam a kiegészítők vitték a pálmát, főleg az első képen látható táskák, amiket Berecz Vanda készített.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek forrása: Glamouronline.hu

És egy kép arról, hogy mit láttam, amikor odaértem. Persze ez csak a tömeg egy része :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr992890646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.