Elérhetőség

mycatwalkblog@gmail.com

Friss topikok

  • bekkácska: ajj de imádom ezeket a képeket! és a Zarát is! :) Most lehet nyerni utalványt egy játékkal egyébké... (2012.08.08. 14:54) Zara Fall 2012
  • bilbull: szuper!!! (2012.04.12. 08:13) Dora Abodi SS 2012
  • Petra J.: És egy csöppnyi kegészítés: a jövő egyik sztem nagy üdvöskéje Kate Kondas ( VM management) is végi... (2012.03.03. 13:56) Mugler Fall 2012 Paris Fashion Week
  • zuheeej: www.adria24.hu (2011.08.05. 09:54) Júliusi kedvencek
  • fl_ora: Hát szerintem csak reklámkampány ennek a sportfogadási irodának (Betfair). Bár ki tudja, lehet, ho... (2011.04.03. 20:42) Napi megbontránkoztatás: Ló-cipő

2012.01.16. 20:35 fl_ora

Best Dresses: Golden Globe Awards 2012

Idén is megannyi gyönyörű ruhát láthattunk a Golden Globe díjátadón. Ahogy végig néztem az összes vörös szőnyeges képet, azt kellett mondanom, hogy egyik ruha sem volt eszméletlenül ronda, habár voltak olyan darabok, amelyek a viselő stílusához és alakjához nem igazán passzoltak. Nagy nehezen kiválasztottam a kedvenceimet, amit meg is mutatok nektek!

Angelina Jolie fehér bőréhez iszonyatosan jól passzol ez a gyönyörű Versace ruha. Az i-re pedig a pontot a vörös rúzs és vörös clutch tette!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mila Kunis inkább egy visszafogott fekete Dior ruhát választott, amit egy pár Jimmy Choo cipővel viselt. Én többet vártam ettől a lánytól, valahogy nem igazán sikerült a ragyogás, amit már megszoktam tőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik nagy kedvencem Lea Michele Marchesa ruhája volt. Habár kicsit merészebb darabról van szó, a lány tökéletesen viselte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Stone már a People's Choice Awardson elnyerte a tetszésemet, de most még inkább. Egy gyönyörű Lanvin ruhát viselt, ami még jobban kiemelte haja vörös színét. A másik, ami nagyon megtetszett, az a sminkje volt. Imádom a cica szemeket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reese Witherspoon homokóra alakjához nem is lehetne jobb ruhát kitalálni. Ezzel a vörös Zac Posen ruhával és szőke kócos hajával az egyik legvidámabb személyiség volt a vörös szőnyegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy vagyok vele, hogyha valakinek majdhogynem tökéletes alakja van, az akkor mutogassa, és legyen büszke rá. Charlize Theron egy gyönyörű púder színű Dior Couture ruhában tette mindezt. Love!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evan Rachel Wood tollakkal díszített Gucci ruhája sem volt semmi a gálán. A színésznő ezzel a mélyen dekoltált ruhával nem csak a férfiak figyelmét, hanem a divatszakma képviselőinek a tekintetét is magára vonta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az androgün szépségű Tilda Swintontól én sok mindent vártam, és szerencsére nem is kellett csalódnom. Ebben a gyönyörű Haider Ackerman ruhában valami egészen különleges oldalát mutatta meg, és persze ezzel sikerült a kék szemét még jobban hangsúlyoznia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofia Vergara igaz sellő lányként vonult végig a vörös szőnyegen. A kontraszttal, amit ezzel a csodás Vera Wang ruhával teremtett egyszerűen elképesztő!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a Zac Posen ruhában Elle MacPherson lehengerlő. A nap barnított bőréhez és szőke hajához mesésen illik ez a púderszínű ruha. Tetszik még, hogy nem egy karkötővel viselte ezt az estélyit és a sminket sem vitte túlzásba.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycatwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr893556493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.